Nieuwsbrief 5 oktober
Geplaatst op: 05/10/2020


Opleving Corona

Helaas ontkomen we ook in Nederland niet aan een tweede Coronagolf en heeft de overheid opnieuw maatregelen genomen. Dit heeft ook consequenties voor de gang van zaken op de praktijk. Helaas gaan we weer terug naar een situatie waarin we vooral noodzakelijke zorg verlenen om zo de kans op besmetting te verkleinen.

Bezoek aan de praktijk

Blijft u ons bellen over uw gezondheidsvragen! Wellicht is een bezoek niet nodig, maar kunnen we u toch op weg helpen. Stel u klachten niet uit!! Kijk voor veel onschuldige kwalen, zoals oorsmeer, kortdurende rugpijn of lichte verkoudheden ook op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl (ook te benaderen via hun app of de website van de huisartsenpost Duin- en Bollenstreek)

Spreekuren huisartsen

Alleen wanneer spreekuur bezoek echt noodzakelijk is, krijgt u een afspraak op de praktijk. In andere gevallen proberen we u zo goed mogelijk te helpen via telefoon, videoconsult en of het gebruik van fotos.
U kan ons ook digitaal bereiken via MijnGezondheidnet en het ermee gekoppelde MedGemak.

Spreekuur praktijkondersteuners

De spreekuren van Ellen en Nelleke gaan aangepast door, aangezien dit patiënten zijn die over het algemeen in een meer kwetsbare groep vallen. Ellen en Nelleke zullen zelf contact met u opnemen als u komende periode een afspraak heeft staan die niet door kan gaan. Zij kunnen dan ook inschatten of de controle op de praktijk nodig is of telefonisch kan plaatsvinden.

Let op: Wordt u niet gebeld dan gaat uw afspraak gewoon door.

Visites

Alleen in medisch noodzakelijke gevallen worden er voorlopig visites gereden. In andere gevallen zal het contact telefonisch plaatsvinden.

Mondkapjes

Bij het betreden van de praktijk via de zijingang, in de gangen en wachtkamer wordt u geacht gebruik te maken van een mondkapje. Dit geldt ook voor kinderen die al naar de middelbare school gaan. Wij trekken hiermee gelijk op met de andere huisartsenpraktijken in Katwijk, maar ook met verpleeghuis de Wilbert
Spoed:

071-2001012 | Toets 1

Recepten:

071-2001012 | Toets 2

Uw (herhaal)recepten nu online aanvragen

Assistente:

071-2001012 | Toets 3

info@huetingessers.nl

Intercollegiaal:

071-2001012 | Toets 5

Fax:

071-4078053

(herhaal)recepten