Nieuwsbrief 16 februari 2021
Geplaatst op: 16/02/2021


Na de ijspret komen er hopelijk meer en meer zonnigere dagen aan…

Hopelijk komen er dus zonnigere tijden aan, zowel letterlijk als figuurlijk. Het blijft soms lastig om vol te houden in deze moeilijke tijden, maar blijf ons bellen als u lichamelijke of geestelijke zorgen hebt. Wij kijken dan hoe wij u het beste kunnen helpen, waarbij als dit mogelijk is de hulp soms ook telefonisch, via beeldbellen of het beoordelen van foto’s kan worden gegeven. Wanneer dat niet kan, bent u uiteraard welkom op de praktijk.

We kunnen eventueel ook iemand anders laten meedenken, met name als er geen lichamelijke klacht is. Denk aan “Welzijn op recept”, een initiatief wat ook in Katwijk gestart is. Kijk bijvoorbeeld op:  https://welzijnoprecept.nl/meerwaarde-voor-patienten

Reguliere controles waaronder de afspraken bij de praktijkondersteuners proberen we, in afstemming met u, meer en meer door te laten gaan indien verantwoord. Indien u GEEN bericht van ons krijgt, kan u er vanuit gaan dat uw afspraak WEL doorgaat.

Bij verdenking op coronabesmetting zullen we u niet op de praktijk kunnen onderzoeken. Na (negatief) testen door de GGD kan dit eventueel later in de week wel bij ons. Indien beoordeling die dag nodig is, zult u doorverwezen worden naar de coronaspoedpost naast het Alrijne ziekenhuis  te Leiderdorp.


Vaccinatie tegen Covid-19

We merken dat u veel vragen heeft over Covid-19 en ook over hoe het met de vaccinaties is geregeld. Helaas is het voor ons ook nog verre van duidelijk hoe dit precies wordt uitgerold. Wij hebben helaas geen enkele invloed op het tempo en volgorde waarop eenieder aan de beurt komt.

Iemand naar voren halen vanwege gezondheidsredenen is voor ons helaas niet mogelijk, hoe graag we het ook zouden willen. Voor nu verwijzen we naar:

 https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vaccins en  www.rijksoverheid.nl/coronavaccinatie

Veel vragen over (opheffen van) quarantaine en isolatie in geval van Covid-19 besmetting zijn veel beter te beantwoorden door de GGD of terug te vinden op thuisarts.nl.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/quarantaine  of https://www.thuisarts.nl/corona

 

Afscheid Emma Boven, huisarts in opleiding

Na een bijzonder jaar, waarin veel gebeurd is, moeten we afscheid nemen van Emma. Als eerstejaars huisarts in opleiding heeft ze een jaar lang met ons gewerkt. Na een week was daar al de lockdown i.v.m. corona, dus het is anders gelopen dan wie dan ook had kunnen denken. Ze heeft laten zien dat ze desondanks goed haar plek heeft kunnen vinden, heeft hard gewerkt, het was een prettige samenwerking. Emma gaat elders haar opleiding voortzetten, en zal over anderhalf jaar klaar zijn als volleerd huisarts is de verwachting. We zijn haar zeer dankbaar voor haar harde werken, collegialiteit, en wensen haar het allerbeste in haar carrière.

 

Voorjaarsvakantie

De aankomende week, van 22 t/m 26 februari, zijn we gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie.  Voor spoed zal zoals gewoonlijk waarnemen Praktijk Moolenburgh, tel. 071-4013222.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Spoed:

071-2001012 | Toets 1

Recepten:

071-2001012 | Toets 2

Uw (herhaal)recepten nu online aanvragen

Assistente:

071-2001012 | Toets 3

info@huetingessers.nl

Intercollegiaal:

071-2001012 | Toets 5

Fax:

071-4078053

(herhaal)recepten