Nieuwsbrief 15 juli
Geplaatst op: 15/07/2021


In deze nieuwsbrief:
  • Vaccinatie tegen Covid-19
  • Zomervakantie
  • Toegang praktijk  

 

De zomermaanden…

Het blijft lastig in deze moeilijke en steeds veranderende tijden, maar blijf ons bellen als u lichamelijke of geestelijke zorgen hebt, dit heeft u ook gedaan de afgelopen tijd.

Tot voor kort ontvingen we u voor de noodingang aan de zijkant, dit is in overleg met de Wilbert-manager weer teruggedraaid. U kan gewoon weer via de hoofdingang naar binnen, alleen moeten we u wel verzoeken om ivm oplopende besmettingen weer een mondkapje te dragen. Dit is in lijn met beleid van de Wilbert.

Bij hoge verdenking op coronabesmetting zullen we u in principe niet op de praktijk kunnen onderzoeken. Na (negatief) testen door de GGD kan dit later in de week wel bij ons. Indien beoordeling die dag per se nodig is, zult u instructies krijgen hoe we u het beste kunnen ontvangen op de praktijk.

Reguliere controles, waaronder de afspraken bij de praktijkondersteuners, gaan in principe gewoon door. Alleen spirometrie (longfunctietesten) doen we vooralsnog niet op basis van landelijke richtlijnen.  

Veel vragen over vaccinaties dan wel (opheffen van) quarantaine en isolatie in geval van Covid-19 besmetting zijn veel beter te beantwoorden door de GGD of terug te vinden op thuisarts.nl.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/quarantaine  of https://www.thuisarts.nl/corona

 

Vaccinatie tegen Covid-19

Velen onder u zijn al gevaccineerd door of de GGD of door ons.

Mocht u dit gemist hebben, of om een of andere reden een drempel vinden om te regelen, dan zijn er enkele initiatieven om u hierbij te helpen. Zo nodig kan u een bekende hierover informeren.

Zie: https://www.bibliotheekkatwijk.nl/nieuws/2021/coronaprik.html over initiatief vanuit de bibliotheek om mensen te ondersteunen. Daarnaast is er de optie van de prikbus:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4427278/coronavirus-prikbus-van-ggd-volgende-week-in-katwijk.

Tot slot wijzen we op een filmpje van onze gewaardeerde collega Herman ten Hove:

www.facebook.com/gemeentekatwijk/videos/967694244032228/

Zomervakantie

De komende 3 weken van 19 juli t/m 6 augustus zijn we beperkt geopend i.v.m. de zomervakantie. Op maandag – woensdag – vrijdag zijn we gewoon open, met vaste assistentes en waarnemend huisarts M. Broersen. Zij is voor sommigen een bekend gezicht, enkele jaren geleden was zij bij ons in opleiding namelijk! Voor spoed zal op de dinsdag en de donderdag zoals gewoonlijk waarnemen Praktijk Moolenburgh, tel. 071-4013222.


Spoed:

071-2001012 | Toets 1

Recepten:

071-2001012 | Toets 2

Uw (herhaal)recepten nu online aanvragen

Assistente:

071-2001012 | Toets 3

info@huetingessers.nl

Intercollegiaal:

071-2001012 | Toets 5

Fax:

071-4078053

(herhaal)recepten