071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

Kerstgroet

Bij deze wensen we u namens de gehele praktijk een fijne Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar toe. Hopelijk brengt het komende jaar u geluk en gezondheid!

Kerstvakantie & vakantie 2024

Kerstvakantie

In de aankomende kerstvakantie zijn we geopend.
1e Kerstdag, 2de Kerstdag en Nieuwjaarsdag wordt er waargenomen door de Doktersdienst Limes. https://huisartsenpostendelimes.nl/
De overige dagen is de praktijk geopend zoals normaal, wel is er per week 1 huisarts minder aanwezig.

Vakanties 2024
Voor komend jaar weten wij al wanneer wij gesloten zijn wegens vakantie. Noteert u deze datums zodat u weet wanneer de praktijk gesloten is en wordt waargenomen door:
Praktijk Moolenburgh
Kon. Julianalaan 2
Telefoon: 071 – 4013222
https://moolenburgh.praktijkinfo.nl/

24 februari 2024 – 3 maart 2024

4 mei 2024 – 12 mei 2024

Onze praktijkondersteuners Ellen van Tongeren en Nelleke Knops draaien in deze vakantieweken wel (deels) hun spreekuren.

Nieuwe huisarts in opleiding

Afgelopen week is Jenny Julies, huisarts in opleiding, begonnen in de praktijk. Zij zal hier een jaar werkzaam zijn. Via deze weg wil zij zichzelf graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Jenny Julies en ben hier recent gestart aan het laatste jaar van de huisartsopleiding vanuit het LUMC. Als arts heb ik ervaring opgedaan bij de interne geneeskunde, ouderengeneeskunde en spoedeisende hulp. Ik kijk er naar uit om weer in de praktijk aan de slag te gaan en jullie te leren kennen. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk. Wie weet, tot binnenkort!

Infecties

Helaas is corona nog altijd niet weg, maar ook andere besmettelijke virussen zoals RS- en griepvirus zijn actief. Daarom, indien mogelijk, houden we nog zoveel mogelijk afstand in de  wachtkamer en in de spreekkamer. Handen geven doen we in principe niet. Bij verkoudheidsklachten, hoesten en/of koorts vragen we u eventueel om een mondkapje te dragen. Bijvoorbeeld wanneer er lichamelijk onderzoek nodig is en daarom afstand houden niet mogelijk is. Dit om ons als zorgverleners die in contact komen met kwetsbare mensen te beschermen. Dank voor uw begrip.

 

 

©2024 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter