071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

Tips of Klachten

Niet tevreden? Bespreek het met ons

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft over uw huisarts of een andere medewerker van de praktijk. Alleen als wij weten wat er mis gaat, kunnen wij ervoor zorgen dat het in de toekomst beter gaat.

Laat het ons daarom weten als u niet tevreden bent, wij gaan hierover dan graag met u in gesprek. Misschien vindt u het moeilijk om hier over te praten, dan kunt u iemand meenemen naar het gesprek.

Komt u er met ons niet uit?

U kunt dan uw klacht met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris bespreken. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk. De klachtenfunctionaris gaat met beide partijen in gesprek en probeert via bemiddeling tot een oplossing te komen, waar beide partijen zich in kunnen vinden. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris, vul dan het klachtenformulier in op de website van de SKGE.

Als u er met uw huisarts en de bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Meer informatie kunt u lezen op www.skge.nl/patienten/geschillenprocedure/.

©2023 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyverklaring Privacyregelement

Webontwikkeling: 2nd Chapter