071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

Covid-19

Helaas is corona nog niet weg. Daarom, indien mogelijk, houden we nog zoveel mogelijk anderhalve meter afstand, in wachtkamer en spreekkamer. Bij verkoudheidsklachten, hoesten en of koorts vragen we u om een covidtest te doen voordat u ons belt of bezoekt. Ook bij een negatieve test kan afstand houden of een mondkapje dragen zinvol zijn om andere mensen niet met een ander virus te besmetten!

Krokusvakantie

In de aankomende week van 27 februari tot 3 zijn we gesloten. Onze praktijkondersteuners Ellen van Tongeren en Nelleke Knops draaien wel (deels) hun spreekuren.

Academische huisartsenpraktijk

Opleiden en wetenschap zijn van groot belang voor de patiëntenzorg van nu en morgen. Steeds meer huisartsen beoefenen beide academische taken, waardoor de academische impact in de regio maximaal wordt. Het netwerk van huisartsen die zich op de één of andere manier verbinden aan de PHEG is het Extramuraal LUMC Academisch Netwerk (ELAN). Deze praktijken wil het ELAN vanuit het LUMC graag het predicaat ‘Academische huisartsenpraktijk’ geven.

Deze eer viel recent onze praktijk te beurt. Dit gezien het feit dat we aan meerdere studies hebben deelgenomen door de jaren heen, en nu nog, maar ook al jaren bijdragen aan de opleiding van eerst basisartsen en sinds 2017 aan de opleiding van huisartsen. Een mooie waardering voor onze inzet als praktijk, en waardevolle aanvulling op de NPA-accreditatie die wij al jaren bezitten!

Op de foto ziet u huisartsen Jet Hueting en Hans Essers met in het midden Dennis Mook-Kanamori, huisarts, Hoofd Extramuraal LUMC Academisch Netwerk (ELAN). Dennis overhandigt middels een sticker ons dit predicaat!

Zie ook: https://www.lumc.nl/over-het-lumc/partners/partners-in-de-zorg/extramuraal-lumc-academisch-netwerk-elan2/predicaat-academische-huisartsenpraktijk/

©2024 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter