071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

U kunt de hele zomerperiode terecht in uw eigen praktijk. De huisartsen, Jet Hueting en Hans Essers, zullen apart van elkaar op vakantie gaan. Dit betekent dat er alle weken één van uw eigen vaste huisarts aanwezig is, met huisarts in opleiding Annemijn Walsweer en waarnemers Margriet Broersen of Jet Aartman.
Donderdag 13, 20 en 27 juli zijn wij echter wel gesloten. Op deze dagen wordt de gehele dag waargenomen door praktijk Moolenburgh. U kunt dan bellen met praktijk Moolenburgh 071-4013222.

Zoals ook elders in de media te lezen, vragen we uw begrip als we voorstellen om een afspraak wat later in de zomer in te plannen. Dit kan voorkomen bij drukte, bijvoorbeeld met de waarneming voor andere praktijken erbij. Uiteraard alleen als dit verantwoord is !

De praktijkassistentes zullen onderling met elkaar de vakanties regelen. Dit kan betekenen dat u, tijdens de vakantieperiode, alleen op bepaalde dagen terecht kunt voor medische handelingen zoals oren uitspuiten, injecties, vaccinaties en stikstof behandelingen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Recepten kunt u aanvragen via onze speciale herhaalreceptenlijn. 24 uur per dag bereikbaar op 071-2001012 toets 2.
Deze lijn is 24 uur per dag bereikbaar zodat u ook in het weekend en s avonds u medicijnen kunt inspreken. Indien de medicijnen voor 11:00 s morgens op een werkdag zijn ingesproken, dan liggen deze de volgende werkdag na 16:00uur bij uw apotheek.

Let op: de praktijk is donderdag 13 juli, 20 juli en 27 juli gesloten, de recepten liggen dan een dag later klaar.

©2024 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter