071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

Praktijk gesloten vanwege nascholing vrijdag 19 april

Vrijdag 19 april is de praktijk gesloten vanwege nascholing. Voor dringende vragen die niet kunnen wachten tot maandag 22 april, wanneer de praktijk weer geopend is, kunt u bellen met huisartsenpraktijk Moolenburgh, Kon Julianalaan 4 te Katwijk Telefoonnummer: 071-4013222 https://moolenburgh.praktijkinfo.nl/

 

Avond- en weekenddienst door Huisartsenpost de Limes te Voorhout, tel: 0252-240212, uiteraard alleen voor spoedgevallen buiten kantoortijden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. https://huisartsenpostendelimes.nl/

Maandag 22 april is de praktijk vanaf 08:00 weer geopend.

 

Meivakantie

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van 6 mei t/m 10 mei en worden e-mails en e-consulten niet gelezen of beantwoord.

 

Voor dringende vragen die niet kunnen wachten tot na onze vakantie kunt u bellen met huisartsenpraktijk Moolenburgh via 071-4013222.

 

Avond- en weekenddienst door Huisartsenpost de Limes te Voorhout, tel: 0252-240212, uiteraard alleen voor spoedgevallen buiten kantoortijden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De spreekuren van praktijkondersteuners Nelleke Knöps en Ellen van Tongeren gaan wel door tijdens de vakantieweek op de praktijk.

 

 

Update MedGemak-app

Vrijdag 29 maart is er een update doorgevoerd in de MedGemak-app. Om de app te blijven gebruiken is het noodzakelijk uw MedGemak-app bij te werken naar de meest recente versie (versie 9.3.15) van MedGemak, oudere versies worden niet meer ondersteund.

 

Lees hier meer over het gebruik van de MedGemak-app en MijnGezondheid.net.

 

Lever uw medicatie in bij uw huisarts of apotheek

Een gezonde leefomgeving is belangrijk om ons prettig, veilig en gelukkig te voelen. Daarom vinden wij het belangrijk om waar mogelijk ons steentje hier aan bij te dragen.

Tijdens de Week van Ons Water willen wij mensen bewust maken van het belang van het juist weggooien van oude medicijnen. Als u in de week van zaterdag 27 april tot en met zondag 12 mei 2024 u medicatie inlevert bij uw huisarts of apotheek ontvangt u een lot waarmee u duurzame prijzen kunt winnen. Deze actie wordt georganiseerd vanuit Zorggroep Katwijk.

 

 

Waar moet u op letten als u uw medicatie inlevert?

  • Spoel medicatie nooit door de gootsteen of het toilet.
  • Gooi medicatie nooit in de prullenbak, vooral niet in de buurt van kleine kinderen.
  • Lever alleen de medicijnstrips in; de kartonnen doosjes kunnen bij het oud papier.
  • Verwijder wel de etiketten van de doosjes, omdat deze privacygevoelige informatie bevatten.
  • Flesjes en tubes kunnen ook worden ingeleverd, maar zorg er ook hierbij voor dat u de etiketten verwijdert.
  • Gebruikte naalden dienen altijd in een naaldencontainer te worden geplaatst. Deze containers zijn gratis verkrijgbaar bij uw apotheek. Een volle naaldencontainer kan ook worden ingeleverd bij uw apotheek.

 

Laten we samen werken aan een gezonde en duurzame leefomgeving, waarbij het correct omgaan met medicijnafval een belangrijke stap is.

 

 

 

 

©2024 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter