071 2001 012
Spoedlijn: Toets 1
Overrijn 7
2223 ER Katwijk a/d Rijn

Zelfstandige weken huisarts in opleiding Jenny
Van maandag 3 juni t/m vrijdag 14 juni zal onze 3e jaars huisarts in opleiding, Jenny Julies, zelfstandig de praktijk voeren. Dit is een verplicht onderdeel van de huisartsenopleiding, zoals alle huisartsen in opleiding voor haar dit ook hadden. Dokter Essers en dokter Hueting zullen die 2 weken dus niet werkzaam zijn in de praktijk.
Dokter Walsweer zal wel enkele dagen ter ondersteuning meewerken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jenny op professionele wijze haar taken als huisarts uit zal voeren.

Foto’s via Mgn in plaats van via de (onbeveiligde) mail

Helaas kunnen wij e-mails met medische vragen die gestuurd worden naar het e-mailadres: info@huetingessers.nl niet meer in behandeling nemen. Hieronder leest u waarom dit niet meer kan en op welke manier u wel veilig digitaal contact met ons kunt opnemen.

Waarom kunt u geen medische vragen meer stellen via de mail?
De huisartsenpraktijk heeft met de komst van de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) meer verplichtingen gekregen bij het verwerken van uw persoonsgegevens.
Vanwege deze reden kunnen wij uw e-mails via dit emailadres per 1 juli 2024 niet langer beantwoorden. Deze manier van communiceren is onveilig voor het versturen van persoonsgegevens.

Hoe kan kunt u wel op een veilige manier digitaal contact met de praktijk leggen?
Indien u digitaal contact wilt met de praktijk, kunt u dat doen via het online patiënten portaal MijnGezondheid.net (MGn). Met dit portaal kun u op een veilige manier en op afstand communiceren met uw huisarts en/of apotheker. Uw bericht (met eventuele bijlage, foto) komt direct in uw dossier en wij kunnen u van daaruit ook beantwoorden.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
U kunt zich hier aanmelden voor MijnGezondheid.net, dit kan alleen met uw DigiD.

Heeft u vragen over MijnGezondheid.net?
U kunt op de website meer lezen over MGn. Daar vind u ook instructievideo’s over het aanmelden en gebruik van MGn. Komt u er niet uit of heeft u een vraag, neem dat contact op met de praktijkassistente.

©2024 Huisartsenpraktijk Hueting & Essers Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter