Nieuwsbrief 12 mei 2020
Geplaatst op: 12/05/2020


Sinds gisteren mogen de kinderen weer naar school en mag u bijvoorbeeld weer naar de kapper! Het zijn de eerste stappen van het versoepelen van de Corona maatregelen. Voor huisartsenzorg gelden nog steeds dezelfde voorzorgsmaatregelen van de afgelopen weken. Dat betekent dat de praktijk nog steeds op aangepaste wijze zorg blijft verlenen.

Verder in deze nieuwsbrief:

  • Naar de huisarts in coronatijd
  • Spreekuren van de praktijkondersteuners
  • Flyer hoe leveren wij zorg op de praktijk

Naar de huisarts in coronatijd

U kunt voor álle klachten waarover u zich zorgen maakt of twijfels heeft gewoon contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Gerlinde en Marlies zullen u telefonisch te woord staan en samen met u kijken wat de beste oplossing is. Om verspreiding van het virus tegen te gaan proberen we nog zo veel mogelijk telefonisch of via beeldbellen af te handelen, immers hoe minder contact hoe minder kans op overdracht van het Corona virus.
We kunnen gelukkig veel vragen en/of klachten per telefoon, mail of beeldbellen oplossen.
In bijgevoegde schema ziet u weergegeven hoe wij de zorg leveren als u toch naar de praktijk komt voor een consult.


Spreekuren van de praktijkondersteuners

De spreekuren van Ellen en Nelleke gaan voorlopig nog niet door, aangezien dit patiënten zijn die over het algemeen in een meer kwetsbare groep vallen. Ellen en Nelleke zullen zelf contact met u opnemen als u komende periode een afspraak heeft staan. Zij kunnen dan ook inschatten of de controle eerder nodig is of al verzet kan worden naar een nieuwe datum.

Uiteraard kunt u altijd met vragen contact opnemen met de praktijk 071 – 2001012. Verder blijft het belangrijk een gezonde leefstijl te behouden: bewegen in de vorm van bijv. wandelen of fietsen, letten op de voeding met name de koolhydraten en uiteraard niet roken en matig met alcohol.

Flyer hoe leveren wij zorg op de praktijk


Spoed:

071-2001012 | Toets 1

Recepten:

071-2001012 | Toets 2

Uw (herhaal)recepten nu online aanvragen

Assistente:

071-2001012 | Toets 3

info@huetingessers.nl

Intercollegiaal:

071-2001012 | Toets 5

Fax:

071-4078053

(herhaal)recepten