Nieuwsbrief 04 juni 2020
Geplaatst op: 04/06/2020


In de nieuwsbrief van deze week de volgende onderwerpen:

-          Naar de huisarts in coronatijd

-          Spreekuren Praktijkondersteuners

-          Coronatest locatie Katwijk

-          Bloedafname SCAL

         - Aanmelden nieuwsbrief en Facebook Praktijk Hueting & Essers

Naar de huisarts in coronatijd

Langzaam aan zijn wij de spreekuren weer aan het opstarten. U kunt voor álle klachten waarover u zich zorgen maakt of twijfels heeft gewoon contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Gerlinde en Marlies zullen u telefonisch te woord staan en samen met u kijken wat de beste oplossing is. Om verspreiding van het virus tegen te gaan proberen we nog veel telefonisch of via beeldbellen af te handelen, immers hoe minder contact hoe minder kans op overdracht van het Corona virus. Sommige klachten dienen gezien te worden op het spreekuur, waarvoor wij een afspraak maken op de praktijk. Indien u een afspraak heeft kunt u in het bijgevoegde schema zien hoe wij de zorg leveren en wat u kunt doen.

 

Daarbij geldt ook: Kom niet naar de praktijk u 1 of meer van de volgende vragen met ja kunt beantwoorden:

-          Temperatuur 38 graden of hoger?

-          Last van kortademigheid?

-          Spierpijn?

-          Algehele malaise?

-          Hoesten?

-          Keelpijn?

-          Neusverkoudheid?

-          Smaak- en/of reukverlies?

-          Extreme vermoeidheid

-          Pijn achter de ogen?

-          Diarree?

-          Huisgenoot met (verdenking) COVID-19?Spreekuren van de praktijkondersteuners

De spreekuren van Ellen en Nelleke gaan voorlopig nog niet volledig door, aangezien dit patiënten zijn die over het algemeen in een meer kwetsbare groep vallen. Ellen en Nelleke zullen zelf contact met u opnemen als u komende periode een afspraak heeft staan. Zij kunnen dan ook inschatten of de controle wel nodig is of verzet kan worden naar een nieuwe datum.


Coronatest locatie Katwijk


Sinds 1 juni kan iedereen met (milde) klachten getest worden. Hiervoor neemt u contact op met het landelijke telefoonnummer 0800 – 1202. Houdt hiervoor uw BSN nummer bij de hand, telefonisch wordt er met u een afspraak gemaakt bij de testlocatie. Sinds donderdag 4 juni is er een testlocatie geopend in Katwijk aan de Prins Hendrikkade 138-139 locatie SCAL. Dit houdt in dat u op deze locatie geen bloed meer kunt laten prikken, zie hiervoor het volgende onderwerp in deze nieuwsbrief.
Voor meer informatie over het testen en de locatie kijk op onderstaande link van Katwijk Actueel.

https://www.katwijkactueel.nl/2020/06/ggd-opent-in-katwijk-walk-in-coronatestlocatie/Bloedprikken SCAL

Vanaf donderdag 4 juni fungeert SCAL bloedafname locatie aan de Prins Hendrikkade in Katwijk als corona afname locatie voor de GGD. Dit betekent dat SCAL tot nader order geen bloedafnames meer doet op deze locatie.
Voor bloedafname bij het SCAL kunt u terecht in de Coepel. De Coepel is dagelijks geopend van 07:30 tot 12:00 en bloedprikken gaat alleen op afspraak!!

Aanmelden nieuwsbrief

In deze bijzondere tijd zijn wij gestart met het versturen van een (wekelijkse) nieuwsbrief naar alle patiënten. Waarop wij zeer veel positieve reacties hebben ontvangen.

Doordat wij via twee systemen de nieuwsbrief verzonden kan het zo zijn dat u de afgelopen weken 2x dezelfde nieuwsbrief heeft ontvangen. Vanaf nu zullen wij alleen nieuwsberichten versturen via onze website, wilt u zich hiervoor inschrijven klik dan op onderstaande link: https://www.huisartsenhuetingessers.nl/index.php?p=nieuwsbrief&sub=0

Tevens willen wij u graag wijzen op onze Facebook pagina, ook hierop zullen wij het laatste nieuws plaatsen. https://nl-nl.facebook.com/huetingessers


 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Spoed:

071-2001012 | Toets 1

Recepten:

071-2001012 | Toets 2

Uw (herhaal)recepten nu online aanvragen

Assistente:

071-2001012 | Toets 3

info@huetingessers.nl

Intercollegiaal:

071-2001012 | Toets 5

Fax:

071-4078053

(herhaal)recepten